Monday, October 22, 2018
   
Text Size

Interne competitie

De interne competitie 2016/2017 wordt geleid door Gerard Limmen. Wie verhinderd is kan dit aangeven op de afmeldingslijst die in het speellokaal hangt. Voor afmelding op de avond zelf kun je contact opnemen met de interne wedstrijdleider tot 18:00 uur.

Gerard Limmen

Gerard Limmen
0251 - 247535
This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

ccv20161128 003

De onderlinge competitie wordt in 1 groep verspeeld volgens het systeem Keizer. De strijd levert uiteindelijk één kampioen op. Om het ook voor andere deelnemers interessant te houden hanteren we een onderverdeling van het spelersveld in twee ongeveer even grote groepen. Wie vanuit de beginplaatsing in zijn groep de beste prestatie van die groep neerzet krijgt ook een prijs. Verder is er per groep een prijs voor de beste ratingprestatie; voor degene die over het hele seizoen het meest in rating is gestegen.
De gebruikelijke speeltijd van een partij bedraagt per speler 1 uur en 40 minuten plus een bonus van 10 seconden voor elke zet. Wie dat teveel vindt kan net als jeugdleden die bij de senioren meedoen een tempo instellen van 1 uur - zijn tegenstander idem.

Tussen de ronden van de interne door vindt de strijd om de Excelsiorbeker plaats. Vijf ronden van twee halfuurspartijen tegen dezelfde tegenstander, een met wit en een met zwart. De verliezers doen mee in een soortgelijke competitie, het zg. dubbelschaak. 

 

ccv20161003 015

Login Form